03-17-2022, 03:56 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-03-2024, 09:24 PM על ידי הפוך גוטה הפוך.)
לדעתי הרבה יותר נוח להתגלח בשני שלבים {בייחוד כאשר יש זיפים ארוכים}.
הראשון עם מכונת "וואן בלייד", והשני, להשלמת הגילוח עם סכין גילוח {אני אוהב לקנות את "MYDORCO"}.
היתרון של השיטה הזאת בשני שלבים זה שהסיכוי להיחתך בגילוח ככה הרבה יותר נמוך. לדעתי זה גם נוח יותר, ושומר על הלהבים של הסכין גילוח יותר.
חשוב לשים קצף גילוח או ג’ל גילוח על הפנים כאשר משתמשים ב"וואן בלייד" כי אחרת הזיפים עפים לכל מקום, וגם הקצף הופך את הגילוח לנוח יותר.
הערה..
הכוונה היא להשתמש במכונת ה"וואן בלייד" כמעט עד שאין שום דבר נוסף להוריד. הסכין משמשת לגילוח סופי וחלק. המטרה שהסכין לא תעבוד קשה בכלליות כי אחרת היא נשחקת מהר וגם פוצעת....
אציין גם בקשר ל MYDORCO שאני גם ממליץ להוציא את הסכין חזרה לחבילת הסכינים לאחר השימוש כדי שלא תקבל מכה (אין להם תושבת ייעודית טובה לסכין עם הידית למיטב ידיעתי).
הערה נוספת היא שאם יש לכם זיפים קצרים מאוד אז אפשר גם עם סכין ישר. אבל גם במקרה כזה אני מעדיף עם המכונה קודם, ורק אז הסכין.
הערה שנייה..
מומלץ לשמור ולהשתמש במכסה פלסטיק של הוואן בלייד כדי לשמור על הלהב משחיקה או שבירה, ולהשתדל שהמכונה לא תיפול כי אז הלהב יכול להישבר.
הערה שלישית..
מומלץ שלא לחכות יותר מדי זמן עד שמחליפים סכין של וואן בלייד. לדעתי זה מספיק ל 10 גילוחים בערך. אולי קצת יותר, אבל ייתכן שאני טועה וזה מספיק להרבה יותר.
הערה רביעית..
אל תורידו את הקצף שנשאר בפנים לאחר הגילוח עם הוואן בלייד. השתמשו במה שנשאר בשביל לעבור עם הסכין גילוח. אבל אם אתם לא ממהרים ויש לכם זמן לשטוף את הקצף בין לבין ולשים קצף חדש זה גם בסדר..