04-05-2024, 07:21 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-15-2024, 09:20 PM על ידי הפוך גוטה הפוך.)
מדובר ביישומון {ניתן להורידו במאגרי יישומונים נפוצים כמו של גוגל או אפל} מאוד מאוד חשוב שלא בבעלות חברת ביג טק מאחוריו, אלא על ידי מוסד ללא כוונת רווח, ושמאפשר לשוחח עם אחרים {בצורה לא ציבורית} באופן דומה ושונה מחברות ביג טק.
הדומה ליישומונים של חברות ביג טק זה שהוא מתפקד כמותם פחות או יותר.
השונה בו מחברות ביג טק, מלבד היותו לא שייך לחברת ביג טק, זה האיכות שלו, רמת האבטחה שלו ורמת הפרטיות שהוא מעניק.
היישומון נבנה בקוד פתוח, הוא בחינם, והתעבורה שלו מוצפנת כולה.. גם את מספר הטלפון שלכם אתם לא חייבים לחשוף, אלא ניתן ליצור שם משתמש במקום מספר טלפון..
אם רוצים לתרום כסף ל "סיגנל".. קיימות שתי אפשרויות. אפשרות לתרום באתר שלהם. ואפשרות לתרום דרך היישומון. אם תורמים דרך היישומון, אפשר לקבל תג שמצביע על זה שתרמתם.. בכל אופן בניגוד למה שכתבתי על תרומה כספית, אני דווקא ממליץ לא לתרום להם בכלל בגלל שהם משליטים דיקטטורה של מחיקת הודעות לדעתי בפורומים שלהם בלי שום הגיון..
בניגוד ליישומונים אחרים, בסיגנל לא ניתן לדעת אם ההודעה נקראה על ידי הנמען, לפי מה שידוע לי. אפשר עם זאת לדעת אם היא הגיעה למכשיר של מי ששולחים לו.. סימון של שני 'וי' מעיד שההודעה הגיעה, מבלי לדעת אם היא נקראה.
לגבי חלק מהחסרונות..
לפעמים יש בו תקלות.. למשל קורים מצבים שאני רוצה לשלוח הודעות אבל הן לא נשלחות, עד כאשר אני עובר לרשת סלולרית ואז הן נשלחות. לאחר מכן אני יכול לחזור לרשת הביתית, ואז זה חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שזה קורה, ושצריך את הפעולה..
לעיתים קרובות, גם שיחות טלפון ב'סיגנל' לא מצלצלות.
שמתי גם לב שלא פשוט לקבל תמיכה תכנית לגבי "סיגנל", כי כבר אין להם 'פורום' שיחה..
ועוד תקלה מציקה זה שברגע שמגדילים תמונה ומנסים לזוז ימינה או שמאלה.. אז, או שזה מדפדף בין תמונות אחרות.. או שזה לא ממש זז ולא ניתן לראות איזורים אחרים בתמונה בצורה טובה.