דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 בממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
המלצה על תוכנית רדיו ששמה "התוכנית של עמדינה" שמגיש אותה אלעד עמדי
התוכנית החלה בתחילת שנת 2024 הלועזית. היו לו תוכניות בתחנות אחרות גם לפני.
התוכנית משודרת בימי ראשון עד חמישי ברדיו 'גלי ישראל' {94 אף אם} משעה שש בערב עד שמונה בערב. אפשר להאזין לה מתי שרוצים בלינק הזה. קיימות עוד אפשרויות האזנה..
בתחילת התוכנית יש פתיח שלו שהוא מדבר ממש בגובה העיניים בעברית פשוטה על מה שקורה.....
בתוכנית יש עוד מגישים לצידו והרבה ראיונות ותחרויות עם מתנות למאזינים. השירים שמושמעים בתוכנית מגוונים ומעניינים גם..
אני ממש אוהב את התוכנית ומשתדל להקשיב לפחות להתחלה שלה..
אלעד עמדי הוא קרוב משפחה של עידן עמדי.
הערה.. התוכנית מאוד טובה ומשמחת ואלעד יודע להסביר נושאים מורכבים בתימצות ופשטות, אבל יש משהו שהפריע לי מאוד. אם זכרוני לא מטעה אותי, הוא דיבר על זה שמהירות נהיגה מהירה זה בסדר גמור.
לצערי הכבישים מפחידים וחלק גדול מאוד מזה בגלל נסיעה מהירה מדי. מה שקורה זה שברגע שמישהו נוהג מהר, אז הנהגים האחרים צריכים להוריד עוד מהמהירות הסבירה שלהם בשביל להיזהר מהנהגים המהירים.
שלא לדבר על הסכנה להולכי הרגל, והלחץ החברתי שנהיגה מהירה יוצרת על נהגים אחרים שמתפתים ומחקים את הנהגים המהירים. מי שנוהג מהר לא אחראי....
הגב
רציתי להגיד שמבחינתי אלעד עמדי הוא המנגיש הלאומי.
במשך כמה שנים, התקשורת הימנית שלא היתה קיימת כמעט קודם לכן, לא השכילה לתת במה לאנשים יותר מזרחים יחסית לאשכנזים {הוא לא מזרחי לגמרי}..
התוכנית שלו היא משהו מיוחד..
הגב
בתאריך ד' באב ה'תשפ"ד {8.8.24}, בערך ב 30 דקות לתוך התוכנית יש ראיון עם ירון זליכה על יוקר המחיה והוא מאוד מעניין..
הנה לינק לתוכנית..
בשביל לדלג אפשר להירשם לאתר או להשתמש בניופייפ כפי שכתבתי בעבר..
הגב

קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים