דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 בממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
איך לשמור סיסמאות באופן טוב ונוח? {המלצה על שירות מנהל סיסמאות בענן "BITWARDEN"}
יותר מדי אנשים לא מאבטחים את הפרטים של כניסה לאתרים וכד'. הם משתמשים למשל בסיסמא אחת ביותר משירות אחד. והם בוחרים סיסמאות קלות מדי.
בשביל לייעל ולאבטח את המצב הלא טוב הזה אני ממליץ לשקול את "ביטוורדן" {חברה גרמנית}. ככל הידוע לי אין מנהל סיסמאות מסחרי שהוא בענן, שהוא יותר טוב משירות זה. ייתכן גם שאני טועה בהערכה. אני בכל מקרה משתמש בו. {עריכה.. למרות שלאחרונה צץ גם מוצר חדש לשמירת סיסמאות של "פרוטון" בשם "PROTON PASS"}
אפשר להירשם אל BITWARDEN בלינק..
מהו מנהל סיסמאות, כדוגמת ביטוורדן?
מנהל סיסמאות מאפשר להגדיר סיסמא אחת, על מנת להיכנס לכל שאר הסיסמאות ופרטי הכניסה שלנו מסודרים ברשימה.
אילו עוד מאפיינים יש לשירות?
  • אין צורך ברוב המקרים להירשם לגירסה בתשלום. יש להם גירסה בחינם שהיא מספיקה..
  • שירות כזה גם מאפשר לוותר על הצורך להקליד את פרטי הכניסה והסיסמאות שלנו בכניסה לשירותים שונים.. הכוונה שבלחיצת כפתור, אפשר לבקש ממנהל הסיסמאות להדביק את השם משתמש והסיסמא שלנו....
    איך זה מתבצע? אם הגדרנו את התוכנה כמו שמוסבר אז יוצע לנו ללחוץ על כפתור במעמד כניסה לשירות כלשהו.. לאחר מכן אמורים להיות מוצגים פרטי ההתחברות לשירות וצריך ללחוץ על מנת שהתוכנה 'תדביק' את הפרטים בשדות המתאימים ונוכל להיכנס לשירות המבוקש.... {גם במכשירים ניידים אפשר להגדיר שפרטי התחברות כמו הסיסמא יוקלדו בלי הצורך שלנו להקליד אותם.. אבל זה דורש אישור של הרשאות ב"אנדרואיד" למשל}..
  • אפשר גם להגדיר איתו אימות דו־שלבי. אם זה נעשה נכון, זה יאבטח את הסיסמאות שלנו אף יותר. אני מאוד ממליץ על אימות דו־שלבי..
  • התוכנה שלהם היא בקוד פתוח. זה אומר שאנשים יכולים לראות את הקוד ולהציע שיפורים, ולכן זה בדרך כלל יותר מאובטח ומומלץ מאשר קוד סגור.

כמה חסרונות שנתקלתי..
  • לא תמיד מרענן את מאגר הסיסמאות וצריך לעשות את זה לפעמים ידנית.. כלומר ללחוץ על כפתור "SYNC" שמסנכרן את המאגר שבמחשב שיהיה זהה לענן.
  • אני לא יודע אם יש לשירות גירסה בעברית..
לקריאה נוספת באנגלית על יתרונות וחסרונות, אפשר לבדוק כאן בלינק.
הגב
למרות שהזכרתי גם בנוסף את "PROTON PASS", אני מזכיר משהו שכתבתי על חברת PROTON בעבר וזה שיכול להיות שהם תומכי בארגונים שהם נגד ישראל..
אני אישית משתמש פחות או יותר רק במוצרים שלהם שבחינם בגלל זה..
הגב

קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים