12-08-2023, 06:38 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-24-2024, 09:04 PM על ידי הפוך גוטה הפוך.)
{תיקון.. אני כבר לא ממליץ על השלט עכבר PEPPER JOBS. הזמנתי בסוף מקלדת עם משטח עכבר של "לוג'יטק" מ"אמזון".. מוצר שהמליצו לי עליו אבל עוד לא קיבלתי אותו.. הבעיה העיקרית שהיתה עם ה PEPPER JOBS היא שהכפתורים של ההקלדה לא תפקדו כמעט. למשל אם לחצתי על אות היא היתה לפעמים מוקלדת איזה 7 פעמים למרות שלחצתי פעם אחת.. ואם רציתי למחוק תוים אז לחצן המחיקה לא עבד בדרך כלל.. שם המוצר שהזמנתי שאמור להיות מוצלח כולל למערכות הפעלה "לינוקס" נקרא "Logitech Wireless Touch Keyboard K400 with Built-In Multi-Touch Touchpad"..}
{עדכון.. המוצר של לוג'טק שהזמנתי מתפקד היטב ועברו כבר כמה שבועות מאז שקיבלתי אותו.. אני ממליץ עליו.. רק לזכור שצריך להדליק אותו פעם אחת עם כפתור ההדלקה בדופן, פשוט לא שמתי לב שהיה כבוי ולא הבנתי למה אני לא מצליח להשתמש בו}
כבר כמה חודשים שאני משתמש בו {לינק} והוא נחמד אבל חשוב לציין בין היתר שכאשר משתמשים באפשרות העכבר של השלט צריך לשבת יציב מאוד כי אחרת קשה לייצב את הסמן שבמחשב. בנוסף צריך גם להתרגל לשימוש בכזה שלט עכבר.
למרות שזה מוצר סיני ללא מותג מוכר הוא עושה עבודה סבירה {עם כמה הסתייגויות חשובות שרשומות בהמשך}, ולא התקלקל {לפחות לא עד כה}.
עם זאת, אני לא משתמש בו בשביל להקליד סיסמאות רגישות כי לא ברור עד כמה ההקלדה תהיה מאובטחת {הם לא רושמים בעמוד של המוצר אם יש לו אבטחה או הצפנה}. אני משתמש בו למחשב שמתחבר לטלויזיה בשביל להאזין ולצפות בתכנים.
לפעמים האפשרות של שימוש בעכבר כבה וצריך להדליק אותו מחדש. זה קורה במצבים מסויימים שגוללים עם החצים ומנסים לחזור לעכבר, ואז מגלים ששוב צריך להפעיל את הכפתור של העכבר.
בנוסף, אני מחליף סוללות כל כמה חודשים, כי הן לא מחזיקות הרבה זמן.
חשוב שלא לתקוע את השלט בחריצים של ספה, כי אז הלכלוך והאבק נכנסים למקשים והורסים אותם לבסוף.. זה נכון לכל שלט רגיל.
כאשר הייתי בהתקנת "חלונות" השלט לא עבד טוב בכלל, ורק לאחר שהמערכת הותקנה הצלחתי להשתמש בו בצורה סבירה.
אני משתמש בו לשליטה על המחשב שמחובר לטלויזיה, אבל לא לשליטה על הטלויזיה עצמה. לטלויזיה יש לי שלט אוניברסלי נוסף של "GENERAL ELECTRIC" {שהוא לא שלט קל כל כך לתפעול}.
ועוד כמה דברים על השלט־עכבר.. בשביל להקליד מספרים צריך להשתמש במקש Fn, ולהקיש מספר תוך כדי.