11-18-2023, 03:26 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-05-2024, 06:37 PM על ידי הפוך גוטה הפוך.)
עריכה.. לאחרונה עברתי לאירוח אתר אחר בשם NIXI.. אני די חדש אצלהם אבל נראה שהוא יותר טוב מ HOSTWITHLOVE.. "ניקסי" נמצא על שרתים אמריקאים בלבד לכן הוא קצת יותר איטי בגלישה מישראל. אבל עדיין זה מהיר.. אין להם שרתים אחרים בעולם כיום.. אגב.. "ניקסי" הוא אירוח מהמומלצים של האשכול שפתחו ב REDDIT.
זאת ההמלצה המקורית על האירוח הקודם שהייתי בו..
ציטוט:למי שמעוניין לבנות אתר למשל ויש לו ידע נדרש אני ממליץ על השירות שלהם {לינק}, כי נכון להיום גם הם מציעים שירות ללא התחייבות לשנה ויחסית לא יקרים..השירות תמיכה שלהם טוב מאוד יחסית למתחרים גם.לפי מה שאני יודע זאת חברה סינגפורית אבל האתר יכול להיות מאורח במקומות שונים בעולם.המחירים הבסיסיים מאוד נוחים.האפשרויות פחות ברורות באתר למתחילים אבל הם יכולים לעזור לכם בתמיכה הטכנית לסדר בעיות שיכולות לצוץ.אם אתם מעוניינים לבדוק אירוחי אתרים אחרים אז יש שני מקומות שאפשר לבדוק. ראשית בלינק הזה, אבל גם פה אפשר למצוא המלצות. רק כדאי לקחת בחשבון שהלינק השני הוא ממומן, ושיש רווחים מאחורי ההמלצות אז כדאי לקחת בערבון מוגבל..דבר נוסף.. מומלץ להירשם למארח אתרים שנותן תעודה של אבטחת SSL שנקראת "LET'S ENCRYPT", כי הם מאובטחים הרבה יותר לפי הסרטון שבלינק הזה..לא כדאי להשתמש לרוב באירוח אתרים של חברות ענק שגם מעלות את המחיר לאחר שנה..