דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 בממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מוצרים ידידותיים לסביבה מבמבוק והמלצה על שולחן קפה מאותו חומר..
עדכון.. החנות שהמלצתי עליה שינתה את השם וקוראים לה כרגע "קשקלוע" וניתן להזמין את המוצר בכתובת החדשה שלהם {לינק}. בנוגע למחיר. המחיר עלה מאוד כפי שניתן לראות באתר כאשר מדובר בשולחן הגדול. השולחן הקטן ממש פצפון ולכן אני לא ממליץ עליו.
דיברתי על כורסה נוחה שאני ממליץ עליה כאן..
לצד הכורסה אני משתמש בשולחן צד/קפה שאני ממש אוהב שעשוי מבמבוק.
אמנם המשטח העליון במוצר הזה לא חלק מספיק לכוסות, אבל אם שמים תחתית לכוס, או צלחת קטנה, אפשר להסתדר, אם מחפשים איזור שטוח יותר.
יש בחנויות "קנה קש" הרבה מוצרים מבמבוק, וגם חומרים אחרים שהם ידידותיים לסביבה ומיוצרים בתנאים טובים יחסית לפי מה שידוע לי.
כאשר שאלתי על שולחן הבמבוק נאמר לי שהוא לא מיוצר בסין אלא במדינה ידידותית בהרבה בכפרים, בתנאים טובים כאמור. לא בטוח אם אני זוכר איזו מדינה.
בנוסף, חשוב לי לציין עוד חיסרון והוא.. שהם מתנדנדים, אבל אפשר לשים ספוגית דביקה ייעודית ברגל הבעיתית בשביל לייצב אותם יותר טוב.
לא ניתן לשים ספוגית עם מסמר כי הבמבוק חלול ואין איפה לתקוע מסמר מתחת לרגל. ייתכן גם שמסמר יבקע את הבמבוק.
סך הכל מאוד מרוצה מהשולחן ומקווה לקנות עוד מוצרים שלהם בעתיד.
השולחן עולה במבצע 170 ש"ח. ויש גם שולחן יותר קטן. השמות של השולחן קפה והשולחן הקטן יותר אצלהם הוא "סייגון" {נכון לזמן שאני קניתי את המוצר, נאמר לי שהוא מיוצר בויאטנם}..
אפשר למצוא את המוצרים בחנות "קנה קש"..
בגלל שאלו מוצרים מאוד טבעיים אפשר לבחור את זה שנראה לכם הטוב ביותר בחנות עצמה ולא מומלץ להזמין ברשת.
הגב
לאחרונה היו ימים עם מזג אויר יבש באויר ושמתי לב שיום אחד, נראה לי ששולחן הבמבוק עשה קצת רעשים שקרו בגלל היובש.. אבל אחרי יום זה הפסיק..
הגב

קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים