04-12-2023, 07:56 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-31-2024, 09:42 PM על ידי הפוך גוטה הפוך.)
אני מאוד מחבב לשבת על כורסאות בד רכות.
יש כורסא שקניתי ששווה להשקיע בה. קניתי אותה אצל 'ד"ר גב'. היא אמנם יקרה אבל איכותית ומיוצרת בארה"ב.
בישראל הם מכנים אותה בשם "CLOUD" אבל באתר החברה היא נקראת "BROSMER" אם הבנתי נכון, והיא של חברה שנקראת "BEST".
אני העדפתי מבד כי זה הרבה יותר רך וגם לא מתפורר עם השנים כמו עור.....
היא לא מרופדת באופן מושלם בגלל ה"מפרקים שלה". ככה זה כורסאות. לכן אם אני רוצה ריפוד לכפות רגליים בתנוחה שבה אני מקפל רגליים על ההדום אז פשוט אפשר לשים כרית בד דקה מלמטה, לתמיכה.
אם אני רוצה תמיכה נוספת לראש, אני שם כרית עבה מאחוריו {מומלץ כאשר נשענים לאחור עם הטייה}.
אני קניתי מנגנון ידני ורציתי להגיד שהוא לא הכי קל לתפעול. אולי ככה זה בכל כורסה ידנית אבל צריך להפעיל קצת כוח וגם לדחוף את ההדום מטה עם הרגליים בסגירה..... אבל כאמור, ככה זה כנראה בכורסאות ידניות באופן כללי {מסתבר שהסיבה לקושי הגדול בסגירה היתה, כי ד"ר גב לא גירזו את המנגנון. פרטים בהמשך....}.
חשוב לציין שאם יש לכם כלב אז וודאו שהוא לא מתחת להדום הפתוח לפני שאתם סוגרים את ההדום. אבל גם כשההדום פתוח הכלב יכול להניח את הראש או הצוואר מתחת לנדנדה של הכורסה ולהיחנק. לכן צריך לשים לב שאין כלב באיזור הכורסה בשביל להימנע מאסון. למזלי לא קרה לי אסון עם זה....
בכללי גם קצת קשה לקום מהכורסא כי נשענים לאחור. אבל אם מנדנדים אותה לתנופה זה עוזר לקום יותר בקלות.
חשמלי אני לא אוהב, גם כי אם יש הפסקת חשמל, אי אפשר לסגור.
כמו כן חשוב לקחת בחשבון שצריך שיהיה מאחור מרחק גדול מהקיר ככה שיהיה ניתן לשכב עליה בלי שהכורסה תיתקע בקיר. אחרת אי אפשר לפתוח את הכורסה במלואה.
וגם לדעת שאם לא יושבים באמצע הכורסה, אחר־כך יש נטייה לצד, כי הספוג נמעך באיזור אחד יותר. לכן חשוב לשבת באמצע הכורסה.
לסיכום אגיד שאני מרוצה למדי וממליץ..
עריכה..
רציתי להגיד שזה קצת מעצבן לזכור לדאוג שיהיו שתי כריות במרחק השטת יד מהכורסה. לא תמיד זוכרים. כאמור אחת מיועדת לראש כאשר נשענים לאחור, ואחת פחות עבה מיועדת לרגליים בשביל שיהיה רך.
עריכה נוספת..
כאשר נשענים למצב שכיבה או כמעט שכיבה אז המשענות ידיים נמצאות קדימה יותר. זה אומר שהמרפקים של הזרועות עלולים למצוא את עצמם על משטח שאומנם מצופה בד אבל ללא ריפוד שיש בחלק האחורי של הידיות. וזה לא תמיד נעים, כי זה משטח קשה.
עוד אציין שלא מומלץ לשים את הטלפון, בין הירך למשענת יד, כי זה יכול ליפול לתוך הכורסא..
לאחרונה גם הבורג שהחזיק את הידית פתיחה של ההדום נשבר, והם היו צריכים לבוא להחליף אותו..
עריכה.. אז אחרי שטכנאים ביקרו לתיקון הכורסה פעמיים הם הגיעו בפעם השלישית. הפעם הם באמת סידרו את הבעיות. ראשית הם שימנו את המנגנונים של הכורסה, ודבר שני הם חיזקו את הידית של ההדום שוב, כי שוב היא התרופפה.
אם הייתי יודע הייתי מבקש עוד בזמן אספקת הכורסה שישמנו את המנגנון. הכורסה לא מגיעה משומנת בגלל שהם מפחדים שהחומר יכתים את הבד. מצד שני הבנתי רק עכשיו, שללא שימון היא לא שווה הרבה כי הכל זז כל כך בקושי.
לכן, אם קניתם כזאת כורסה אני ממליץ לבקש שימון בשלב האספקה, כי כנראה תצטערו אם היא לא תשומן.
בנוסף לזה הטכנאי גם הידק עם מכשיר יורה סיכות את הבד שיש בתוך הכורסה. אני מקווה שזה באמת פתר את הבעיה של החיכוך שיש לפעמים.... נראה בנתיים שכן.
אז לסיכום. כורסה מומלצת אבל אך ורק אם משמנים את המנגנון עם גריז. אחרת הכל תקוע. השירות שלהם גרוע ומתחמק מלטפל בבעיות, וסתם מבזבז זמן ללקוח.