דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 בממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
גרביים איכותיים {"DARN TOUGH"} עם צמר, תוצרת ארצות הברית שווים את המחיר
שמעתי שגרבי "DARN TOUGH" שמיוצרים בארצות הברית הם הגרביים הכי איכותיים שיש. הם אומנם יקרים אבל לדעתי חשוב לשלם את המחיר ולא לקנות מוצרים לא איכותיים, או מוצרים מארצות שממש מנצלות עובדים.
מגוון הגרביים כולל כאלו לנשים {לרוב צבעוני יותר}, כאלו לגברים, ולכל אחד מהמינים יש גירסאות קיץ ללא צמר שנקראות "קולמקס", וגירסאות חורף שכוללות גרביים רגילים לחורף וגם גרביים עבים במיוחד. גרביים רגילים לחורף שמכילים גם צמר באים במספר גדלים ואורכים.
מצאתי שבחנות "אלפיין סטייל" {היבואן בישראל} יש מגוון סוגים, אך לא לכל סוג יש את כל הגדלים.
אם אתם במידה שהיא גבולית לשני גדלים שונים אני ממליץ לשקול את המידה הקטנה יותר, אחרת שקע העקב של הגרב לא יושב על העקב אלא על הרגל עצמה, וזה מתסכל.
בנוסף אני ממליץ על גרביים לא ארוכים מדי אם יש במלאי, אלא אם יש לכם נעליים גבוהות במיוחד. התרשמתי שאין להם אורכים שאינם מאוד ארוכים בחנות בישראל.
בחורף לא מצאתי שם גרבי קיץ.
גרבי חורף רגילים עלו לי 130 שקלים, ואם קונים כמה יש מבצע. אבל חשוב לציין שאפשר לקנות גם מאתרים מחו"ל של חברות ענק.

חשוב לדעת דבר חשוב לגבי צמר. לא ניתן לייבש אותו במייבש כביסה כי אז הצמר מתנפח ונהרס..

אל תתפשרו על גרביים לא איכותיים מספיק כמו אלו. צמר הוא מוצר שפוגע בבעלי־חיים אבל אני לא מצאתי משהו טוב אחר.
הגב

קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים