דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 בממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"בית־הספר של החיים" הוא מיזם אדיר להתמודדות מול קשיים
ב"בית הספר של החיים" אפשר לקבל השראה ותובנות רבים.
יש להם גם יישומון שרובו בתשלום אבל יש גם חלקים ללא תשלום.
הם מוציאים סרטון בחינם בכל שבוע וגם מאמרים.
אהבתי במיוחד את זה {סרטון וגם מאמר}. שם הם מציינים שעתיד האנושות תלוי בזה שנשלוט טוב יותר על החלק במוח האדם שנקרא 'המוח הזוחלי'.
בגלל חלק המוח הזה שגורם לאדם להיות כוחני.. בני האדם עלולים להיכחד.
הם אומרים שאהבה היא הפיתרון. ומציינים שלוש סוגי אהבה עיקריים שיכולים להבטיח את העתיד של האנושות.
הראשון הוא האהבה לאנשים זרים. השני הוא אהבה למי שלא נולד עוד ויכול אולי לשנות את העולם לטובה. והשלישי הוא אהבה של האמת.
יש לבית הספר של החיים מלא יתרונות, אבל ראוי גם לציין שחלק מהמוצרים שלהם מיוצרים מיוצרים בסין, שזה משהו לא חכם. כמו למשל הספרים..
עוד ממעלליהם זה לציין ברשימת הארצות שבטופס הרשמה שלהם את "פלשתין הכבושה". לפחות ככה זה היה בעבר אם אני לא טועה.
חיסרון נוסף לרשימה זה שהם לפי מה שהבנתי לא נגד מין עם קטינים. או לפחות לא באופן מוחלט. אבל זה לא בטוח שהבנתי נכון. אולי אני טועה בזה..
הגב
דבר נוסף. אם בעבר היה ניתן לקנות ספרים וכד' ישירות דרכם. כעת זה רק דרך אתר "אמזון" למיטב ידיעתי. זה חיסרון גדול למי שלא מעוניין לקנות עם 'אמזון'.
פעם גם היה ניתן לקנות ספרים דיגיטליים שלהם עם "KOBO". היום כבר לא נראה לי שאפשר.
הגב
חיסרון אחר של בית הספר של החיים, זה שהם לא העריכו נכון לדעתי כשסגרו את הרשת החברתית שלהם שלא היתה באויר הרבה זמן.
לפני כמה שנים הם הקימו רשת חברתית ל'אנשים חושבים' ולמחשבות עמוקות. אולי היו ברשת הזאת הרבה שטויות, אבל גם אם נגיד שזה נכון, הם היו אמורים להשאיר אותה באויר בצורה כזאת או אחרת על מנת שאם יהיה אדם שיצליח להגיד משהו חשוב מאוד בצורה כתובה וציבורית, אז לפחות יהיה לו איפה להגיד את זה.
הרי רשתות חברתיות אחרות ואתרי שיחה מכילים תכנים מאוד רדודים. היתה לבית הספר של החיים שאיפה למשהו אחר, ועם הזמן ייתכן שזה היה מושך אליו את הרעיונות המתאימים יותר.
טעות איומה..
הגב
אם אתם צופים בסרטונים שלהם אז עוד עצה זה לצפות במהירות מאוד איטית במחשב, ובנוסף לכתוביות בסרטון לפתוח את כל הרשימת הכתוביות בצד. עושים את זה מתוך האודות על הסרטון..
הגב

קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים