06-16-2022, 09:22 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-16-2022, 09:23 PM על ידי הפוך גוטה הפוך.)
הנה לינק לרשומה
למרות שאני בחרתי בציונות הדתית בפעם האחרונה בתור חילוני, הרשומה הזאת משקפת לא מעט ממה שמרגיש שקורה.
הנה ציטוט שלה..
למרות שאני בחרתי בציונות הדתית בפעם האחרונה בתור חילוני, הרשומה הזאת משקפת לא מעט ממה שמרגיש שקורה.
הנה ציטוט שלה..
ציטוט:שפל כזה עוד לא היה בתולדות המדינה. חבורת עסקנים שרימתה את בוחריהם וחטפה את הנהגת המדינה, אינה בוחלת בשום אמצעי כדי לקנות עוד כמה ימים על הכיסא. שוחד בהיקף של כמיליארד וחצי שקל, התפרקות מכל ערך ציוני, והפליה בוטה בין אזרחי המדינה - הכל כשר.
ממערכת המשפט שצריכה לעצור את מחול השוחד, אין לי שום ציפיות. גם לא מהתקשורת. למעט כמה עיתונאים בודדים אמיתיים ואמיצים, זוהי שעתה העלובה ביותר של מה שמכונה אצלנו ״עיתונות״. כלבי השמירה של הדמוקרטיה שומרים רק על דבר אחד - על ממשלת השמאל הכושלת.
אפשר רק לדמיין מה היה קורה לו אנחנו היינו מבקשים להחזיק בשלטון בלי רוב בכנסת ותוך קניית קולות על בסיס שבועי. זעקות שבר על חורבן הדמוקרטיה היו נשמעות בפתח כל מהדורה. אבל לשמאל, ללפיד, הכל מותר והכל לגיטימי.
ממשלה מנופחת - מצויין. רמיסת כללי הייצוג בכנסת - בסדר גמור. ראש ממשלה שהציבור לא רצה בו - אין בעיה.
פתאום כלום לא קרה, הכל מושתק והכל לגיטימי. כך לא אמורה להתנהל תקשורת. כך מתנהלים פוליטרוקים שעובדים בשירות ממשלת ההונאה.
אנחנו לא נוותר. לא ניכנע לשום סחטנות ונביא בסבלנות להחלפת הממשלה הרעה הזו. כשנעשה זאת נבצע תיקון יסודי במערכת המשפט, ונאפשר כניסת כוחות חדשים לעולם התקשורת. זה הכרחי לעתיד המדינה. זה חיוני לדמוקרטיה.