דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 בממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
כמה יתרונות לחיבור מחשב לטלויזיה בשביל לצפות בוידאו ומוזיקה
כבר כמה שנים שיש לי מחשב מחובר לטלויזיה.. אני מוצא שזה יתרון גדול.. גם לשמיעת מוזיקה {ויש לי רמקולים איכותיים} וגם לצפייה בוידאו.. אפשר אמנם להתחבר בדרכים אחרות אבל למחשב מתאים יש יתרונות..
  • היתרון הראשון והחשוב ביותר לדעתי הוא שבדרך זאת אתם שולטים הרבה יותר טוב על המידע שהמחשב שלכם שולח.. זאת אומרת שניתן להתקין מערכת הפעלה איכותית יותר, דפדפן איכותי יותר וכלים אחרים כמו חוסם מעקבים שישפרו מאוד את הפרטיות ויעודדו את העולם להשתנות בכיוון הזה כי זה מתבקש..
  • יתרון השני הוא שאפשר להשתמש במחשב הזה ללא פרסומות פחות או יותר.. אמנם “גוגל” מתחילה לבטל גלישה של מי שעושה שימוש בחוסם פרסומות אבל בנתיים זה עובד אחוז גבוה מהזמן.. בייחוד אם אתם לא מחוברים לחשבון גוגל בזמן השימוש.. תמיד אפשר לבטל את חוסם הפרסומות..
  • עוד יתרון הוא שאפשר לצפות בטלויזיה במסך מאוד קטן ככה שזה לא מציף את כל המסך.. למשל על ידי שימוש ב “תמונה בתמונה” של דפדפנים רבים..
  • אפשר גם להשתיק את הטלויזיה ולשים מוזיקה למשל במקום הקול של הטלויזיה {תוך כדי צפייה בתמונה של הטלויזיה}.. אני למשל רואה לפעמים ערוץ 14 ברקע בקטן, ושומע מוזיקה קלסית למשל..
  • יתרון נוסף הוא אפשרות להאזין לטלויזיה, מבלי לצפות בה. פשוט על ידי מזעור חלון הצפייה.. זה יתרון כי לא תמיד רוצים לראות מול הפנים תמונה אלא לפעמים רוצים רק להאזין לקול.. זה דבר לא מוכר כי בדרך כלל לא ניתן למזער תמונה ולהעלים אותה מהמסך..

הערות נוספות..

לשליטה על המחשב מהספה אני ממליץ לנסות את המקלדת "Logitech Wireless Touch Keyboard K400 with Built-In Multi-Touch Touchpad".. כתבתי על זה בלינק הזה..

אני רוצה לציין גם ששימוש במחשבי מיני כיום לא תומך לרוב בצליל במערכות הפעלה לינוקס. לכן יתכן שלא תוכלו להשתמש טוב במחשב מיני עם לינוקס בשביל לשמוע צליל..

נכון לעכשיו רוב הסטירמרים הם בייצור סיני של מותגים סיניים, וייתכן שאתם לא תהיו מעוניינים בזה אם תדעו את האמת מאחורי זה..
הגב

קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים